Otkazivanje aranžmana

Otkazivanje putovanja - otkazivanje aranžmana

Sukladno Općim uvjetima te Zakonu o pružanju usluga u turizmu te Zakonu o zaštiti potrošaća skrećemo pozornost kupcu da za kupljeni putnički aranžman NEMA pravo jednostranog raskida kupnje (Zakon o zaštiti potrošača, Čl. 79, st 12.)!

Ukoliko putnik želi otkazati kupljeni putnički aranžman potrebno je slijediti slijedeće korake:
Poslati poruku za otkazivanjem aranžmana sa brojem narudžbe na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nakon zaprimljenog zahtjeva za otkazivanjem kupljenog putničkog aranžmana poslati ćemo Vam obračun iznosa za povrat sukladno dolje nevedenim postocima.

NAPOMENA: za otkaze koji su poslani unutar 72h do dana polaska NEMA MOGUĆNOSTI POVRATA iako kupac ima OSIGURANJE OD OTKAZA!

Ukoliko je kupac prilikom kupnje aranžmana NIJE odabrao osiguranje od otkaza, na njega se odnosi dolje navedeni Članak 7.
Ukoliko je kupac prilikom kupnje aranžmana JEST odabrao osiguranje od otkaza, na njega se odnosi dolje navedeni Članak 8.

Otkaz putovanja od strane naručitelja

Članak 7. - nije uplaćeno Osiguranje od otkaza
Ukoliko naručitelj želi otkazati svoju rezervaciju mora to učiniti pismeno na našu email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili preporučenom pošiljkom na adresu tvrtke. Datum prijema pismenog otkaza predstavlja osnovu za obračun otkaznih troškova prema ljestvici koja slijedi:
Za aranžmane uplaćene u cijelosti povrat se obračunava prema slijedećim uvjetima:
• za otkaz do 30 dana prije putovanja Svikoncerti.eu zadržava 15% vrijednosti prijevoza (i smještaja ukoliko ga aranžman uključuje)
• za otkaz od 29 dana do 15 dana prije putovanja Svikoncerti.eu zadržava 40% vrijednosti prijevoza (i smještaja ukoliko ga aranžman uključuje)
• za otkaz od 14 dana do 72h prije putovanja Svikoncerti.eu zadržava 60% vrijednosti prijevoza (i smještaja ukoliko ga aranžman uključuje)
• za otkaz od 72h prije putovanja do početka putovanja Svikoncerti.eu zadržava 100% vrijednosti prijevoza (i smještaja ukoliko ga aranžman uključuje)
• u slučaju da naručitelj nije u mogućnosti iskoristiti kupljeni aranžman, može u svoje ime prijaviti drugog putnika bez dodatnih troškova
• u slučaju otkaza od strane naručitelja, iznos ulaznica ne ulazi u obračun povrata sukladno Čl. 5. St. 3, St. 4 općih uvjeta, te ista ostaje u vlasništvu kupca
• u slučaju otkaza od strane naručitelja i povrata prema navedenim uvjetima, kupac kupljenu ulaznicu može preuzeti uz prethodni dogovor sa Svikoncerti.eu
• u slučaju otkaza od strane naručitelja, Svikoncerti.eu će u roku 20 dana, od dana potvrde za otkazivanjem, izvršiti povrat pripadajućeg iznosa.
Za naše putničke aranžmane primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača Članak 79, stavka 12, te kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora!

Za otkaz narudžbe koja je plaćena putem kartice radi pogrešne kupnje (zamjena za drugu uslugu) Svikoncerti.eu zadržava 10% od ukupnog iznosa kupnje!
Za otkaz narudžbe koja je plaćena putem internet bankarstva/banke/fine/pošte radi pogrešne kupnje (zamjena za drugu uslugu) Svikoncerti.eu zadržava 5% od ukupnog iznosa kupnje!

Za aranžmane koji se plaćaju u ratama te nisu u cijelosti uplaćeni vrijede slijedeći uvjeti:
• za otkaz do 14 dana prije polaska vraća se 50% uplaćenog iznosa, bez obzira je li naručitelj kod narudžbe odabrao Svikoncerti.eu Sigurnost ili nije. Ukoliko je rezervirana Svikoncerti.eu Sigurnost, ona ulazi u iznos za povrat.
• za otkaz od 14 dana do 72h prije polaska vraća se 15% uplaćenog iznosa, bez obzira je li naručitelj kod narudžbe odabrao Svikoncerti.eu Sigurnost ili nije. Ukoliko je rezervirana Svikoncerti.eu Sigurnost, ona ulazi u iznos za povrat.
• za otkaz od 72 sata do polaska nema povrata uplaćenog iznosa, bez obzira je li naručitelj kod narudžbe odabrao Svikoncerti.eu Sigurnost ili nije.
U slučaju da kupac kupuje aranžmane plaćanjem na rate (internet bankarstvom/virmanom) te ne uplati ukupan iznos aranžmana u roku 60 dana od prve uplate Svikoncerti.eu ima pravo smatrati navedenu narudžbu kao otkazanu od strane kupca te će za povrat primjeniti uvjete Otkaza putovanja od strane kupca s plaćanjem na rate!

Članak 8. - uplaćeno Osiguranje od otkaza
Svikoncerti.eu nudi uz kupnju aranžmana i kupnju Putnog osiguranja te Osiguranja od otkaza putovanja. Ono mora biti odabrano kod rezervacije aranžmana i naknadna rezervacija za Svikoncerti.eu Sigurnost nije moguća.

PUTNO OSIGURANJE (19,00kn / aranžmanu) uključuje osigurane iznose:
• u slučaju ozlijede: do 10.000€
• u slučaju smrti: do 5.000€

OSIGURANJE OD OTKAZA putovanja od strane putnika (100,00kn / aranžmanu) uključuje:
• povrat 90% iznosa aranžmana no ne uključuje iznos osiguranja

PUTNO OSIGURANJE I OSIGURANJE OD OTKAZA putovanja od strane putnika (119,00kn / aranžmanu) uključuje:
• u slučaju ozlijede: do 10.000€
• u slučaju smrti: do 5.000€
• povrat 90% iznosa aranžmana no ne uključuje iznose osiguranja

Ukoliko naručitelj uplati OSIGURANJE OD OTKAZA, može raskinuti rezervaciju i zatražiti povrat novaca do 72h prije polaska. U tom slučaju vraća mu se 90% uplaćenoga iznosa aranžmana, no ne uključuje povrat iznosa koji je uplaćeni za Svikoncerti.eu Sigurnost te eventualne dodatne troškove.
Naručitelj može u svoje ime prijaviti drugog putnika bez dodatnih troškova. Ukoliko je ostalo manje od 72h do polaska Osiguranje od otkaza ne vrijedi te Svikoncerti.eu zadržavaju uplaćeni iznos.

 
 
 
 
 

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće