Nova Godina Sarajevo Sarajevo, 31.12.2020. - 02.01.2021.

MJESTO I TERMIN POLASKA:
1. DAN četvratk 31.12.2020.
Polazak iz Čakovca
- 02.30h parkiralište kod dvorane GOCa (Športska ulica)
Polazak iz Varaždina - 03.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)
Polazak iz Zagreba - 04.15h s parkirališta kod gradskog poglavarstva

Vožnja u pravcu Slavonskog Broda do Sarajeva uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Dolazak u Sarajevo u kasnim prijepodnevnim satima te odlazak do Baščaršije i slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka razgled grada - Baščaršija, Gazi Husarev, Begova Džamija, Careva Džamija, Biblioteka, Katolička katedrala, Pravoslavna katedrala, vječna vatra... Nakon razgleda odlazak u hotel. Prijava u hotelu te vrijeme za odmor. Odlazak na doček u vlastitom aranžmanu koji se održava na mnogim trgovima i ulicama (očekujemo objavu izvođača). Noćenje.

2. DAN petak 01.01.2021.
Kasni doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak na Vrelo Bosne, poznato izletište znano kao prirodna oaza podno Igmana (ulaznica u cijeni aranžmana). Slijedi odlazak u centar grada te slobodno vrijeme za ručak ili ostanak u hotelu te korištenje wellness centra (besplatno za goste hotela). Noćenje.

3. DAN subota 02.01.2021.
Doručak u hotelu. Nakon doručka vožnja u pravcu Travnika. Po dolasku u Travnik obilazak izletišta Plave vode te kraće vrijeme za odmor. Nastavak vožnje prema Banja Luci. Dolazak u Banja Luku u ranim popodnevnim satima te slobodno vrijeme za ručak u jednom od mnogobrojnih restorana poznatih po 'banjalučkim' ćevapima. U kasnijim popodnevnim satima povratak prema mjestu polaska. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA (za ovaj aranžman vrijede dodatni uvjeti):
• Cijene UKLJUČUJU voditelja putovanja, prijevoz, smještaj u hotelu 4* (Hotel Ibis) na bazi 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj (1/2) sobi, boravišnu taksu i osiguranje u hotelu, korištenje Wellness centra hotela, WiFi u hotelu
• Cijene se odnose na jedan aranžman sa smještajem u dvokreventoj (1/2) sobi
• Ukoliko kupac odabere jedan aranžman bez doplate jednokrevente sobe biti će smješten u dvokrevetnoj sobi sa kupcem koji je također odabrao jedan aranžman bez doplate jednokrevetne sobe. M/M - Ž/Ž
• Ukoliko kupac uz aranžman odabere jednokrevetnu (1/1) sobu biti će smješten sam u jednokrevetnoj sobi.

ZA OVO PUTOVANJE DOVOLJNA JE VAŽEĆA OSOBNA ISKAZNICA.
NOVOGODIŠNJI PROGRAM NA OTOVORENOM ODVIJAT ĆE SE PREMA PREPORUKAMA STOŽERA ZA JAVNO ZDRAVSTVO I GRADA SARAJEVA, A ZA ŠTO ORGANIZATOR PUTOVANJA NIJE ODGOVORAN!

Cijene aranžmana

Doplata jednokrevetne (1/1) sobe
329,00 kn
Polazak iz Čakovca
949,00 kn
Polazak iz Varaždina
949,00 kn
Polazak iz Zagreba
949,00 kn

Cijena aranžmana uključuje

Prijevoz iz navedenog mjesta te povratak, odabranu ulaznicu i agencijsku pratnju!

Način plaćanja: virmanom ili internet bankarstvom te kreditnim karticama!
• Plaćanje na rate (virmanom ili internet bankarstvom):

     1. rata (potvrda rezervacije) • 25% vrijednosti aranžmana
     Preostali iznos • do 90 dana od uplate 1. rate. Ukoliko je putovanje na koncert prije isteka 90 dana, preostali iznos mora biti plaćen 14 dana prije putovanja.
• Plaćanje na rate (karticama) do 6 rata:
     American Express, Diners, Maestro PBZ, Visa PBZ, MasterCard ZABA, Visa Avenue Mall ZABA
• Plaćanje na rate (karticama) do 12 rata:
     MasterCard RBA

Putovanje maloljetnih osoba bez pratnje odrasle osobe!
Maloljetni putnici koji putuju bez pratnje odrasle osobe na polazak moraju donijeti ispunjenu i potpisanu "Suglasnost za maloljetne putnike na putovanju sa Svikoncerti.eu"

INFORMACIJE O POLASKU:
Sve informacije o polasku (broj perona, broj autobusa, vrijeme...) biti će objavljeni na stranici aranžmana 2-3 dana prije polaska. U slučaju većeg broja autobusa biti će objavljeni i raspored putnika po autobusima. Ukoliko su Vaši prijatelji kupili aranžmane pod drugim brojem narudžbe, a želite biti zajedno u autobusu svakako nam kod narudžbe napišite njihov broj narudžbe!

Opće uvjete pročitajte ovdje

Komentari

Dodaj komentar
Hamag Bicro
EU
ESIF

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće