Način plaćanja

Načini plaćanja
Agencija prihvaća plaćanje po narudžbi virmanom / internet bankarstvom direktnom uplatom na transakcijski račun tvrtke te on-line kreditnim karticama MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover.

PLAĆANJE OPĆOM UPLATINCOM ILI INTERNET BANKARSTVOM (MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE):
• kod odabira ove vrste plaćanja Naručitelju će na email koji je naveo kod registracije stići ponuda po kojoj može izvršiti upaltu.
• kod vršenja uplate općom uplatnicom ili internet bankarstvom Naručitelj OBAVEZNO mora navesti POZIV NA BROJ plaćanja koji je naveden u ponudi kako bi uplata mogla biti povezana sa narudžbom. U slučaju da Naručitelj ne upiše ISPRAVAN POZIV NA BROJ te Agencija ne može povezati uplatu sa narudžbom, Agencija nije odgovorna ukoliko se naručitelju ne potvrdi narudžba, odnosno ukoliko se za Naručitelja ne rezerviraju mjesta i ulaznice.
• za potvrdu narudžbe potrebno je izvršiti uplatu prema dobivenoj ponudi. Za PLAĆANJE NA RATE potrebno je uplatiti minimalno 50% iznosa primljene ponude ali u roku datuma valjanosti ponude, dok se ostatak može uplatiti u roku 60 dana od prve uplate ili 14 dana prije polaska ukoliko ovaj uvjet nastupa prije. U slučaju da je od narudžbe manje od 14 dana do polaska nije moguće plaćanje na rate te je potrebno uplatiti 100% iznosa aranžmana. U suprotnom Agencija zadržava pravo neprihvažanja narudžbe.
• PLAĆANJE NA RATE nije potrebno prethodno najavljivati kod narudžbe. Agencija će svaku uplatu koja je minimalno 50% iznosa smatrati plaćanjem na rate te ju kao takvu prihvatiti. Agencija ima pravo izmjene mogućnosti obročnog plaćanja u iznimnim ili pojedinim aranžmanima, a o čemu će Naručitelji biti obaviješteni kod same izrade narudžbe ili u samom aranžmanu.

PLAĆANJE KARTICAMA ON LINE (do 6 rata)! Broj rata odabire se na posljednjem koraku Rezervacije, kada se upisuju i podaci s kartice!
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama: Diners, MasterCard ZABA, Visa Avenue Mall ZABA! (min 659,00kn)
Ostale kartice jednokratno!

Sve cijene na stranicama Agencije izražene su u kunama te sadržavaju PDV. U ovom slučaju PDV je obračunat po posebnom postupku oporezivanja – putničke agencije od 01.07.2013.
On line Plaćanje dostupno je od 0 – 24h te je omogućeno slijedećim karticama: MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Discover

Izjava o sigurnosti
Plaćanje i kupovina na našim internet stranicama je potpuno sigurna. Za intentet kreditnim karticama plaćanje koristimo T-Com Pay Way Gateway servis za internet naplatu.

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

PayWay american jamstvo mastercard securecode visa verified

Izjava o konverziji
All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

3dsecure upute za sigurnu internetsku trgovinu
http://www.erstecardclub.hr/Press/Vijesti/Vijest/22-tra-2013/3D-SecureCode-usluga-za-sigurnu-internetsku-kupnju.html?bmlcNDU%3d

Hamag Bicro
EU
ESIF

Koristimo kolačiće

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, funkcionalnosti upravljanja košaricom i sl...
Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu Izbriši kolačiće